Seguretat i resposta a emergències

 1. #880

  Continuarem reclamant al govern de l'Estat que faça justícia i possibilite el desplegament de la Policia Autonòmica Valenciana perquè millore el nombre d’efectius.

 2. #881

  Desenvoluparem, dins de la Policia de la Generalitat Valenciana, un grup de ciberseguretat destinat a protegir els drets de les persones usuàries de les noves tecnologies i perseguir les conductes delictives en este àmbit.

 3. #882

  Posarem en funcionament el Registre de Policies Locals.

 4. #883

  Apostarem per la formació continuada i la coordinació dels cossos especialitzats en prevenció de delictes d'odi.

 5. #884

  Intensificarem la cooperació entre les administracions públiques valencianes que participen en la responsabilitat de la seguretat dels municipis.

 6. #885

  Dotarem de més personal i garantirem el bon funcionament de l'IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències) com a eina de formació dels cossos de policies locals.

 7. #886

  Descentralitzarem el centre de coordinació d’emergències el qual té, una única seu a l’Eliana.

 8. #887

  Coordinarem les actuacions en matèria de seguretat i emergències en total sintonia amb les administracions més properes a la ciutadania.

 9. #888

  Implementarem un pla per a la incorporació de les dones als serveis valencians de resposta a les emergències.

 10. #889

  Realitzarem un pla de modernització dels serveis públics destinats a la resposta a les emergències i a la seguretat, pel que fa a recursos humans, materials i tecnològics.