Lluitarem contra el canvi climàtic

Torna a la pàgina principal

Per tot el que s'ha aconseguit

Durant els darrers anys hem posat la lluita contra el canvi climàtic al capdavant de l’acció de la Generalitat. Ho vam fer declarant l’emergència climàtica al nostre territori, i prioritzant l’aprovació d’una Llei de Canvi Climàtic que done una resposta integral davant aquest repte.

Per tot el que queda

Ara, accelerarem les mesures per a aconseguir unes fonts d’energia renovables, prioritzant l’autoconsum solar i les plantes solars en sols degradats, amb la participació de la ciutadania.

També promourem plans de reducció d’emissions, per ajudar a les empreses a ser més sostenibles. Aquests plans seran pagats per part de les empreses més contaminants, que contribuiran més amb els impostos verds que posarem en marxa.

Potenciarem un transport més net i sostenible, prioritzant el tren com a mitjà de transport públic i replantejant els projectes d’ampliació d’autovies, i oposant-nos a l’ampliació d’infraestructures contaminants i que posen en risc el medi ambient, com ara el Port de València.

Protegirem els espais com ara l’Albufera de València, ampliarem la xarxa de parcs naturals i invertirem més recursos en prevenció d’incendis.

Per tot el que s'ha aconseguit i per tot el que queda